Το Γραφείο μας

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1992, παρέχει δε έκτοτε νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αντιμετωπίζοντας με απόλυτη επιτυχία όλες τις προκλήσεις, νομικές και πραγματικές, που μπορεί να συνοδεύουν την κάθε υπόθεση.

Είναι από τα πρωτοπόρα δικηγορικά γραφεία στον τομέα του εργατικού δικαίου, των εργασιακών σχέσεων (τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα) στην Ελλάδα, με χειρισμό ποικίλης δυσκολίας υποθέσεων, είτε ατομικών είτε συλλογικών συμφερόντων. Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις γύρω από τον ευαίσθητο αυτό τομέα του δικαίου, με συμμετοχές και ομιλίες σε συνέδρια και σεμινάρια αλλά και παρουσιάσεις νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων σε εκδηλώσεις φορέων, συνδικαλιστικών και μη. 

Οι εργασιακές σχέσεις στη χώρα μας και οι διαρκείς αλλαγές οι οποίες τις επηρεάζουν, ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, απαιτούν υψηλή εξειδίκευση και ενημέρωση, την οποία θέτουμε στη διάθεση κάθε πελάτη και υπόθεσης. Η ιδιότητα του επικεφαλής του γραφείου μας Γιώργου Μελισσάρη ως νομικού συμβούλου πλήθους πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, καθώς και νομικών προσώπων (εμπορικών και αστικών εταιρειών, ατομικών επιχειρήσεων κλπ.) διασφαλίζει την ικανότητα, την εμπειρία αλλά και την ανθρώπινη προσέγγιση σε κάθε υπόθεση ξεχωριστά.

Παράλληλα, η ενασχόληση του γραφείου μας και με τους λοιπούς τομείς του αστικού δικαίου (οικογενειακό, εμπράγματο και κληρονομικό δίκαιο), του διοικητικού δικαίου (ιδίως αναφορικά με υπαλληλικές διαφορές με το Δημόσιο και ΝΠΔΔ) και της Πολιτικής Δικονομίας (η βαθειά γνώση της οποίας εγγυάται την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης), συμπληρώνουν το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών του γραφείου μας κατά τρόπο απόλυτα ολοκληρωμένο.

     Ο Γιώργος Μελισσάρης είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο/ΣτΕ, Εργατολόγος, Νομικός Σύμβουλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (Ε.Κ.Α.), εξωτερικός συνεργάτης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) και π. επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) και του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ) καθώς επίσης και Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά, το Κλασικό Λύκειο Αναβρύτων και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει τέσσερεις (4) ξένες γλώσσες (άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και σε υψηλό επίπεδο Γερμανικά και Ισπανικά). Μέλος της Εταιρείας Δικαίου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1992.